Laaja ja vaihteleva valikoima

Nimi on enne, sanotaan. Hertta huokuu nimensä mukaista tunnelmaa aina sydämellisestä asiakaspalvelustamme useammallakin ripauksella rakkautta maustettuihin tuotteisiimme.

Istahtaessasi parhaan Meri-Lapista saamasi kahvin ääreen, voit valita oheen herkun laajasta, aina omassa keittiössämme valmistetusta mousse- ja juustokakkuvalikoimasta tai makeista ja suolaisista piirakoistamme. Jos haluat pelata varman päälle, valitset joko porkkanakakkua tai hillajuustokakkua – jompaakumpaa kahdesta klassikko tuotteestamme. Pulla ei petä koskaan, ja sitä saat meiltä uunituoreena pitkin päivää. Vatsasi kurniessa kovemmin suosittelemme tarttumaan toastiin tai raikkaaseen ruokaisaan salaattiin. Aamiaista on tarjolla päivittäin, ja puuroannoksestamme oheisherkkuineen saatkin oivasti potkua päivään.

Meille on tärkeää, että vitriinistämme löytyy jokaiselle jotain, eli tyhjin vatsoin ei taatusti tarvitse olla vaikka noudattaisit gluteenitonta tai vegaania ruokavaliota.

…ja koska kahvikansalaisena jäit kenties pohtimaan juuri tätä, niin lupaamamme Meri-Lapin paras kahvi tulee Johan & Nyströmiltä. Tarjoamme toki myös erikoiskahveja ja anniskeluoikeuksistamme pääset hyötymään erityisesti kesällä, kun rakennamme piha-alueellamme sijaitsevaan vanhaan junanvaunuun viihtyisän terassin.

Kakkuja