Café Hertta, Putiikkihotelli Kemi 1932 ja Ratapihan Ruustinna isännöivät Kemin Asemanpuistoa sijaiten Kemin Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Tietoa Kemistä & Meri-Lapista

Kävelymatkan päästä löytyvät Kemin keskustan liikekeskukset ostosmahdollisuuksineen, upea merenranta ja Kemin Sisäsatama satamakahviloineen ja -ravintoloineen sekä Joulupukin virallinen satamakonttori.

Kesällä uimarannalle ja ympärivuotiseen LumiLinnaan Mansikkanokalle pääset kävellen vain 15 minuutissa. Matkalla voit pysähtyä lasten liikennepuistossa. Rantaviivaa pitkin pääset samoilemaan merelliseen lähimetsään Kiikeliin, jossa voit retkeillä kävellen, juosten, pyöräillen, lumikenkäillen tai hiihtäen.

Kemi sijaitsee Perämeren pohjukassa Etelä-Lapissa yhdessä neljän muun kunnan, Tornion, Simon, Tervolan ja Keminmaan kanssa. Meri-Lapissa yhdistyvät rauhallinen pienten kaupunkien kaupunkielämä ja luonto sekä alueen pitkä historia ja nykyaika. Perämeren saaristo sekä lohiset joet ja sen mutkittelevat sivuhaarat mahdollistavat jännittäviä seikkailuja, kalastusta ja elämyksiä ympäri vuoden.

Experience365.fi

Opastettu kierros Lumilinnassa

Experience365.fi

Lumiravintola

Visitmeri-lappi.fi

Kemin kirkko

Visitmeri-lappi.fi

Kemin sisäsatama

Kemiin matkaat kätevästi niin junalla kuin lentäen. Kemi-Tornion Lentoasema sijaitsee kuuden kilometrin päässä Kemin Asemanpuistosta. Lentokentältä sinut kuljettaa taksi ja lentokenttäbussi keskustaan ja juna-asemalle, eli suoraan hotellin ja kahvilan eteen. Junalla matkatessa ja junan ovesta ulos astuessasi, löytyy hotelli melkein suoraan nenäsi edestä! Bussilla saapuminen on myös yhtä vaivatonta, bussiaseman ollessa vain yhden kadunkulman päässä määränpäästäsi, Kemin Asemanpuiston palveluista.